W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Cukier puder – nowość w portfolio marki Gellwe

Opublikowano: 2012-03-16
Cukier puder – nowość w portfolio marki Gellwe
Marka Gellwe tuż przed Wielkanocą poszerza swoje portfolio dodatków do pieczenia

Jako ekspert w spełnianiu najsłodszych zachcianek wprowadza cukier puder, idealny dodatek do ciast i deserów.

„Gellwe od wielu lat cieszy się zaufaniem konsumentów, ponieważ oferuje najwyższej jakości dodatki do domowych wypieków i deserów. Przed Wielkanocą, która dla większości pań domu wiąże się z przygotowywaniem świątecznych ciast i deserów zdecydowaliśmy się wprowadzić cukier puder, niezastąpiony dodatek w każdej kuchni. Jesteśmy przekonani, że najwyższej jakości produkt szybko zdobędzie zaufanie naszych konsumentów.” – powiedziała Paulina Włodarska, Dyrektor Marketingu firmy FoodCare.

Cukier puder marki Gellwe oferowany jest w najpopularniejszej gramaturze, 400-gramowym opakowaniu typu doypack, które pozwala na optymalną ekspozycję na sklepowych półkach. Wygodne zamknięcie za pomocą struny umożliwia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty walorów smakowych. Kolorystyka i elementy graficzne opakowania budzą ciepłe domowe skojarzenia. Z tyłu opakowania znajduje się przepis na wspaniałą i szybką babkę marmurkową.

Cukier puder marki Gellwe dostępny jest w rekomendowanej cenie 3,50 PLN.



Facebook
 

COUNT:31