Cynamonowy mus z jabłek z twarożkiem i płatkami

Opublikowano: 2018-11-08
Przepis na cynamonowy mus z płatkami śniadaniowymi Lubella.
Przepis na mus jabłkowy na bazie twarożku wiejskiego i płatków Lubella Miodo Kółka z orzechami, cynamonem i miodem. Pycha!

Składniki na 1 porcję:

  • jabłka – 2 duże
  • twarożek wiejski – 2 łyżki
  • płatki Lubella Miodo Kółka – 4 łyżki
  • orzechy włoskie – 2 sztuki
  • miód – 1 łyżeczka
  • cynamon – 1/2 łyżeczki

Jabłka obrać, pokroić w kostkę i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2-3 minuty. Doprawić cynamonem oraz miodem, dodać drobno posiekane orzechy włoskie, wymieszać.

Podawać z twarożkiem wiejskim oraz Miodo Kółkami.

ip
fot. Lubella




Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat