W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Czosnek podstawą w każdej kuchni

Opublikowano: 2012-04-18
Czosnek Scandic Food.
Sezon grillowy uważamy za otwarty za sprawą marynowanych czosnków linii Streamline.

Marka proponuje polskim smakoszom aromatyczne ząbki w trzech odsłonach: z ziołami, z papryką i chili oraz z oliwkami i suszonymi pomidorami. Każdy z nich używać można na setki różnych sposobów.

Czosnek z ziołami, jako produkt łagodny, ale pełen aromatu, może być podawany jako przekąska, gdy skuszeni majowym słońcem rozpoczniemy w końcu długo oczekiwany sezon grillowy. Pikantnym czosnkiem chili nadziać możemy mięso, np. schab, który uzyska dzięki temu niepowtarzalny aromat. Czosnek z oliwkami i suszonymi pomidorami natomiast idealnie sprawdzi się jako dodatek do śródziemnomorskiej sałatki lub typowo włoskiej bruschetty. W plenerze wystarczy kawałek serka fety, słoiczek Streamline i wykwintna przekąska gotowa.

Świeże ząbki czosnku w wysokiej klasy marynacie to świetna propozycja na ciepłe, wieczorne spotkania z przyjaciółmi a’la barbecue w tle. Tak dobre, że słoiczek zniknie błyskawicznie – 185 g to zdecydowanie za mało. Producent oferuje trzy rodzaje czosnków w ozdobnych słoiczkach w sugerowanej cenie detalicznej ok. 5 zł





Facebook
 

COUNT:30