W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Czy jesienią jemy sałatki?

Opublikowano: 2011-10-16
Sosy sałatkowe Knorr
W chłodniejsze dni zmieniamy nasze menu na bardziej rozgrzewające i wyraziste. Nie oznacza to jednak, iż wielbiciele lżejszych dań, np. sałatek, muszą z nich zrezygnować

Fasola, dynia, bakłażan, kukurydza, papryka czy cebulka są smacznym dodatkiem wielu sałatek. Tym, co decyduje o ich niepowtarzalnym smaku, są nie tylko główne komponenty, ale także dodatki – przyprawy i sos. Sos sałatkowy francuski Knorr, Sos sałatkowy bazyliowo-ziołowy Knorr, a także warianty z grzankami – Sos sałatkowy 2 w 1 Sałatka Cezar Knorr czy Sos sałatkowy 2 w 1 Sałatka Lazur Knorr to tylko niektóre propozycje z szerokiej oferty tej firmy. Bogaty wybór pozwala bez trudu dobrać sos do ulubionego dania.



Facebook
 

COUNT:32