Egzotyczne napary w lecie

Opublikowano: 2018-08-07
Napary owocowe po schłodzeniu świetnie sprawdzają się w upalne dni.

Linia naparów Dilmah Infusions to kompozycje ziół i przypraw powstałych wyłącznie z naturalnych składników, głównie pochodzenia cejlońskiego. Zielony rooibos z kokosem i mango; czerwony rooibos z czekoladą, kurkumą, imbirem i migdałem czy napar z bergamotką, pomarańczą, miętą pieprzową i cytryną są aromatyczne, lekkie, a jednocześnie wyraziste w smaku. W ich składzie nie znajdziemy kofeiny.

Opakowanie naparów Dilmah Infusions skierowane do klientów indywidualnych zawiera 20 dwugramowych torebek z zawieszką. W linii znajduje się 8 kompozycji ziół i przypraw, wśród których znajdziemy:

1. Green Rooibos, Ginger & Peppermint (zielony rooibos z imbirem i miętą pieprzową)
2. Green Rooibos, Lemongrass & Spearmint (zielony rooibos z trawą cytrynową i miętą)
3. Green Rooibos, Cardamom, Ginger & Orange (zielony rooibos z kardamonem, imbirem i pomarańczą)
4. Green Rooibos, Coconut & Mango (zielony rooibos z kokosem i mango)
5. Rooibos, Chocolate, Turmeric, Ginger & Almond (czerwony rooibos z czekoladą, kurkumą, imbirem i migdałem)
6. Rooibos, Cinnamon, Turmeric, Ginger & Nutmeg (czerwony rooibos z cynamonem, kurkumą, imbirem i gałką muszkatołową)
7. Tangerine Rose & Grapefruit (hibiskus, mandarynka, róża i grejpfrut)8. Bergamot, Orange, Peppermint
& Lemon (Mięta pieprzowa, bergamotka, pomarańcza i cytryna)

ip
fot. Dilmah



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat