W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


GOTOWANIE KROK PO KROKU. KLASYCZNE PRZEPISY

Opublikowano: 2011-02-03
GOTOWANIE KROK PO KROKU. KLASYCZNE PRZEPISY
KEDA BLACK

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić pomysłowe dania obiadowe i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak – np. suflet, moussakę, gaspacho albo ratatouille.

Patroni medialni: Kuchnia TV, magazyn „Kuchnia”, Dlalejdis.pl, Kulinarnik.pl

ISBN 978-83-7243-847-8, str. 192, format 192x238, oprawa broszurowa, cena 49,90 zł



Facebook
Reklama
 

COUNT:33