W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Grillowane pieczarki z serkiem topionym

Opublikowano: 2013-08-09
Przepis na grillowane pieczarki z serkiem topionym.
Przepis na grillowane pieczarki z serkiem topionym SERTOP oraz serem Brie.

Składniki dla 4 osób

  • 20 sztuk dużych pieczarek
  • 1 opakowanie serka topionego SERTOP np. śmietankowy lub Złoty Ementaler
  • kawałek serka brie
  • 4 liście sałaty,
  • natka pietruszki do dekoracji, mielony pieprz


Przygotowanie. Pieczarki obieramy i odcinamy nóżki. Serek topiony ugniatamy z serkiem brie. Grzyby wypełniamy przygotowaną masą serową i zapiekamy na grillu lub w piekarniku do momentu, aż będę dostatecznie miękkie.
Podajemy na liściu sałaty, posypane świeżo zmielonym pieprzem i ozdobione natką pietruszki

Fot. SERTOP
IP



Facebook
 

COUNT:32