W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem

Opublikowano: 2011-11-05
Przepis na kanapki na pieczywie chrupkim Granex z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem.
Przepis na kanapki na pieczywie chrupkim Granex z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem.

Składniki:

250g półtłustego twarogu
100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
3 łyżki kwaśniej śmietany
3 ząbki czosnku
100g łososia wędzonego w plasterkach
pieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEX
pomidorki koktajlowe
sól do smaku


Wykonanie:
Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki  pomidorki koktajlowe.

Smacznego!



Facebook
 

COUNT:31