Kuchnia owocami stojąca

Opublikowano: 2012-06-26
Owocowe dodatki do mięs, pasztetów i serów Scandic Food.
Sekret dobrej kuchni tkwi w detalach.

Najczęściej to właśnie ten jeden, drobny szczegół, szczypta przełamującej smak przyprawy czy też łyżka aromatycznego dodatku sprawiają, że zwykłe danie nabiera innego, niecodziennego wymiaru. Podążając tym kulinarnym tropem marka Owocowa Rozkosz wprowadziła do swojej oferty nowość, a mianowicie Borówkę – finezyjny dodatek do dań słodkich, deserów, ciast, wszelkiego rodzaju mięs a także serów i pasztetów. Tym samym Borówka dołączyła do Żurawiny, która choć była obecna w portfolio marki już wcześniej, wraz z wiosną zyskała nowe oblicze – zarówno wizualne (nowe etykiety) jak i smakowe (zmiana receptury).

Borówka i Żurawina świetnie komponują się nie tylko z dziczyzną czy serami. Ciepłe popołudnia sprzyjają pucharom lodowym i deserom, wieczorne spotkania z przyjaciółmi – kulinarnym wariacjom prosto z grilla. Wszędzie tam odrobina finezji w postaci owoców żurawiny i borówki pasuje doskonale.

Opakowanie: 280g, Cena: żurawina ok. 6zł, borówka ok. 7,50zł



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat