Często odwiedzają Cię niezapowiedziani goście, a Ty nie wiesz co podać, aby było smacznie, prosto i jednocześnie zdrowo? Jeśli tak, regionalna kanapka z serem twarogowym i kiełbasą Lisiecką to coś dla Ciebie! Jej przygotowanie trwa zaledwie kilka minut, a efekty? Przekonaj się sam. Według nas – palce lizać!
SKŁADNIKI:
Sos musztardowy:
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Jedną kromkę chleba posmaruj serkiem Hochland Twarogowy . Kiełbasę pokrój w plastry. Posmarowaną kromkę i plastry kiełbasy wsadź do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Chleb zapiekaj, aż serek lekko się roztopi, kiełbasę natomiast pozostaw chwilę dłużej, żeby była chrupiąca. Na chrupiący chleb z serkiem Hochland Twarogowy połóż kiełbasę, pokrojonego w plastry ogórka, sałatę i posyp pieprzem. Drugą połowę posmaruj sosem i zamknij. Smacznego!
Fot. Hochland
IP