W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Ryby z pieca

Opublikowano: 2013-03-06
Ryby z pieca marki FRoSTA – trzy oryginalne sposoby na pieczonego mintaja.
Marka FRoSTA proponuje konsumentom soczyste, pieczone filety z mintaja w różnych wariantach.

Każdy z nich wyróżnia się w 100% naturalnym smakiem, wygodą oraz szybkością przygotowania, dając wiele kulinarnych inspiracji.

FRoSTA oferuje unikalne na rynku, sycące i pożywne filety rybne z mintaja w trzech niepowtarzalnych  smakach. Linia Ryb z pieca, to wyjątkowe, opierające się wyłącznie na naturalnych recepturach produkty, do których należą: Ryba z pieca z sosem brokułowym, Ryba z pieca z sosem włoskim
i Ryba z pieca z sosem bordelaise.

Ryba z pieca z sosem brokułowym, to doskonałe połączenie soczystego fileta z mintaja z sosem na bazie śmietany i sera edamer, z dodatkiem chrupiących kawałków brokułów w kształcie różyczek. Ryba z pieca z sosem włoskim stanowi idealną propozycję dla wielbicieli śródziemnomorskiej kuchni. To delikatny filet, polany warstwą aromatycznego sosu na ze świeżych, dojrzewających w słońcu pomidorów, gęstej śmietany, papryki i delikatnego sera mozarella. Ryba z pieca z sosem bordelaise kryje w sobie soczystego mintaja, zapiekanego w tradycyjnym, francuskim sosie na bazie wytrawnego, czerwonego wina gronowego, z dodatkiem cebuli, natki pietruszki oraz koperku.

Przygotowanie Ryb z pieca jest bardzo wygodne. Wystarczy wyjąć produkt z folii zabezpieczającej i na tacce piec w piekarniku przez 35 minut. Pieczenie ryby nie wymaga użycia tłuszczu, dzięki czemu jest mniej kaloryczna oraz pełna wartości odżywczych.

Ryby z pieca, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów.

Producent: FRoSTA Sp. z o.o.

Produkty:
Ryba z pieca z sosem brokułowym
Ryba z pieca z sosem włoskim
Ryba z pieca z sosem bordelaise
Gramatura: 400 g
Cena: ok. 11 pln

Fot. FRoSTA
IP



Facebook
 

COUNT:31