Puszysta, kremowa konsystencja tego twarożku sprawia, że smakuje on wyśmienicie z dowolnym rodzajem pieczywa, na które mamy akurat ochotę. Dodaje aromatu kromce żytniego chleba, a zdecydowanego smaku – płatkowi zalecanego przez dietetyków pieczywa chrupkiego, ryżowego albo krakersa. Dobrze się rozsmarowuje i natychmiast dodaje charakteru banalnej z pozoru potrawie, czyli zwykłej kanapce. Jego pachnąca świeżością, orzeźwiająca kompozycja czyni z niego świetną bazę do sosów, dipów, past kanapkowych albo sałatek.
Powstaje na bazie kremowego serka, wyłącznie z naturalnych składników pochodzących z najczystszych rejonów naszego kraju. Uzupełnia dietę w łatwo przyswajalny wapń, witaminy i minerały. Jest wytwarzany przy pomocy specjalistycznej technologii ultrafiltracji, która pozwala zachować w unikalnym składzie serka wszystkie białka występujące naturalnie w mleku.
Opakowanie zawierające 150 g kosztuje ok. 2,30 zł. Brak konserwantów i naturalny skład sprawiają, że ma on krótki termin przydatności do spożycia (21 dni) – wszystko to po to, żeby zapewnić nam najbogatszy smak i najlepsze właściwości odżywcze.
IP