Serek śniadaniowy Czarnocin

Opublikowano: 2021-01-27
Serek śniadaniowy Czarnocin – z krainy mlekiem płynącej.
W powodzi smaków, które możemy znaleźć na półce z nabiałem, zwykły serek kanapkowy może wydawać się nudny. Zwłaszcza dzieciom, jeżeli przyzwyczaimy je do sięgania po wszelkie smakowe nowości.

Tymczasem naturalny smak delikatnego serka nie musi być nudny – można przecież dodać do niego, co dusza zapragnie. Stanie się zdrowszą i smaczniejszą alternatywą dla masła, ponieważ świetnie sprawdza się jako smarowidło do razowego chleba lub grzanek. Doskonale smakuje z wędliną oraz warzywami. Można go wykorzystywać także jako dip lub bazę do aromatycznego sosu do sałatek i gorących potraw. Wypróbujmy naturalny serek śniadaniowy z Czarnocina.

Serek śniadaniowy Czarnocin jest źródłem łatwo przyswajalnego białka, wapnia i całego zestawu niezbędnych nam do funkcjonowania witamin. Białko jest szczególnie ważnym składnikiem diety, ponieważ to przede wszystkim ono zaspokaja głód i jest budulcem mięśni. Nabiału nie powinno zatem zabraknąć w posiłku dla każdego, bez względu na wiek.

Do czego?
Na kanapkę, do wyjadania bezpośrednio z opakowania.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 143 kcal (595 kJ)
Tłuszcz: 9,1 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
Węglowodany: 5,3 g
W tym cukry: 5,0 g
Białko: 9,9 g
Sól: 2,2 g
Opakowanie: pudełko 200 g (cena ok. 2,90 zł)

Fot. Milkpol
Informacja prasowa



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat

COUNT:31