W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Śniadaniowa pasta z „Paryżanek”

Opublikowano: 2013-05-24
Przepis na śniadaniową pastę.
Przepis na śniadaniową pastę.

Składniki:

  • 4 „Paryżanki” klasyczne ZM Pekpol
  • 2 serki topione
  • 2 łyżki majonezu
  • pieprz i sól


Przygotowanie
:
„Paryżanki” bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i parówkami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Fot. ZM Pekpol
IP



Facebook
 

COUNT:32