Uczta dla miłośników produktów rybnych

Opublikowano: 2013-04-24
Przysmaki rybne marki FRoSTA.
Złota, chrupiąca panierka, smakowite dodatki, w środku soczysta ryba, a wszystko oparte wyłącznie na naturalnych recepturach. Takie są Przysmaki rybne oferowane przez markę FRoSTA.

Amatorom produktów rybnych FRoSTA oferuje wyjątkowe kompozycje soczystych filetów zapieczonych w panierce w towarzystwie aromatycznych sosów: Przysmak rybny ze szpinakiem oraz Przysmak rybny z serem i ziołami. Linia Przysmaków rybnych w panierce to propozycja dla tych, którzy w kuchni cenią jakość, smak, a jednocześnie naturalność, łatwość i szybkość przygotowania posiłków.

Przysmak rybny ze szpinakiem to soczysty filet zapieczony z sosem ze świeżego szpinaku z dodatkiem sera dojrzewającego edamer i śmietany. Przysmak rybny z serem i ziołami to delikatny filet z mintaja z wyjątkowym sosem serowym na bazie sera edamskiego z dodatkiem świeżych ziół: pietruszki, koperku oraz szczypiorku. Obydwa otoczone złocistą, chrupiącą panierką.

Przygotowanie Przysmaków rybnych jest bardzo proste. Wystarczy produkt piec w rozgrzanym piekarniku przez 17 minut. Ich pieczenie nie wymaga użycia tłuszczu, dzięki czemu filety są mniej kaloryczne. Drugim, alternatywnym sposobem jest przyrządzenie przysmaków na patelni w 9 minut. Przysmaki rybne marki FRoSTA doskonale sprawdzą się jako główny składnik obiadu lub kolacji.

Przysmaki rybne, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów.

Fot. FRoSTA
IP



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat