Uszka z mięsem na każdą okazję

Opublikowano: 2013-02-19
Uszka z mięsem Jawo na każdą okazję.
Firma Jawo, od lat specjalizująca się między innymi w ręcznej produkcji pierogów, proponuje konsumentom kolejny, smakowity produkt - Uszka z mięsem.

Maleńkie pierożki, przygotowywane według tradycyjnej, staropolskiej receptury nadziewane są farszem z mięsa wołowo-wieprzowego. Delikatne ciasto uszek jest miękkie, jednak nie rozgotowuje się, tworząc wraz z nadzieniem wyborną kompozycję smakową.

Drobne pierożki podawać można jako dodatek do tradycyjnego barszczu czerwonego, ale również i rosołu. Uszka z mięsem Jawo stanowić mogą także bazę śródziemnomorskich, fantazyjnych sałatek lub wszelkiego rodzaju sycących zapiekanek – będą z pewnością ciekawym urozmaiceniem domowego menu. Przygotowanie uszek jest niezwykle proste. Wystarczy zamrożony produkt wrzucać partiami na 3 l osolonego wrzątku i gotować przez ok. 14 minut; pierożki będą delikatne i sprężyste. Kolorowe, estetyczne opakowanie Uszek z mięsem starczy na obiad dla całej rodziny wraz z dokładką.

Dowodem na wysoką jakość produktów Jawo są przyznane wyróżnienia i certyfikaty, m.in. znak ,,Poznaj Dobrą Żywność” .

Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena:  ok. 7,80  zł

Fot. Jawo
IP



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat