W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Z poszanowaniem tradycji

Opublikowano: 2013-02-13
Krokiety z mięsem Jawo.
W czym tkwi sekret smacznych krokietów z mięsem? Kluczem do sukcesu jest delikatne ciasto otulone chrupiącą panierką oraz wyrazisty, domowy smak farszu.

Takim właśnie połączeniem od lat uwodzi marka Jawo – doskonale znany producent gotowych dań mrożonych. Tradycyjna receptura i najwyższa jakość składników sprawiają, że krokiety z mięsem Jawo stają się nieodzownym towarzyszem czerwonego barszczu, są też doskonałą propozycją samodzielnego dania na niezobowiązujące spotkanie z rodziną czy przyjaciółmi.

Sposób przygotowania krokietów jest bardzo prosty: produkt należy najpierw rozmrozić, a następnie, według swoich upodobań, można je odsmażyć na patelni (ok. 3 min), w piekarniku (ok. 8 min) lub po prostu pogrzać w mikrofalówce (1-3 min.).

Dowodem na wysoką jakość produktów Jawo, od lat cenionych przez konsumentów, są przyznane wyróżnienia i certyfikaty, m.in. znak ,,Poznaj Dobrą Żywność”.

Marka: Jawo
Opakowanie: 400 g
Cena:  ok. 7,50 zł

Fot. Jawo
IP



Facebook
 

COUNT:32