W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Zaraj w zielone

Opublikowano: 2013-04-18
Naleśniki ze szpinakiem Jawo.
Jawo, polska firma znana z ręcznego wyrobu mrożonych pierogów, knedli i dań gotowych do odsmażenia na patelni, wraz z nastaniem wiosennej pory proponuje NOWOŚĆ

– niezwykle zdrowe i smakowite NALEŚNIKI ZE SZPINAKIEM.

Stworzone z wyjątkową pieczołowitością i oczywiście ręcznie, naleśniki ze szpinakiem Jawo są bardzo dobrą propozycją zarówno na pożywny obiad, jak i ciepłą, sycącą kolację. W delikatnym i pulchnym cieście naleśnikowym, sporządzonym z najwyższej jakości składników ukrywa się przepyszny farsz szpinakowy z dodatkiem sera ricotta. Łagodny smak sera ricotta idealnie komponuje się z intensywnym i wyrazistym smakiem szpinaku.

Szpinak zawiera mnóstwo żelaza, witaminy K, PP i B, magnez, wapń i potas. Jego spożywanie jest nieocenione dla utrzymania organizmu w dobrej kondycji. Ser ricotta zawiera z kolei dużo łatwo przyswajalnego białka o wysokiej wartości żywieniowej, więc w połączeniu ze szpinakiem stanowi prawdziwą bombę witaminową, w sam raz na okres przedwiośnia.

Naleśniki ze szpinakiem Jawo po podgrzaniu zaskakują subtelną konsystencją i wyważonym, łagodnym smakiem. Można przygotować je w kilka minut – zarówno na patelni, w kuchence mikrofalowej lub piecyku. Można połączyć je z lekkim i łagodnym sosem śmietanowym, beszamelowym lub żurawinowym.

Produkt dostępny jest w 400-gramowej, wygodnej tacce, zawierającej 6 naleśników.

Marka: Jawo
Opakowanie: 400 g
Cena:  ok.  8 zł

Fot. Jawo
IP



Facebook
 

COUNT:31