Zupa-gulasz z parówkami i sosem sojowym

Opublikowano: 2018-03-21
Przepis na zupę-gulasz z parówkami i sosem sojowym.
Jeżeli chcesz na szybko i bez wymyślnych składników przygotować smaczny i prosty obiad bądź kolację koniecznie wypróbuj ten przepis.

Składniki:

  • dwie parówki
  • warzywa mrożone
  • makaron
  • sos sojowy
  • kostka rosołowa
  • majeranek


Parówki pokrój w drobne plasterki. W garnku zagotuj bulion z kostki rosołowej. Dodaj ugotowane mrożone warzywa i makaron. Do bulionu wrzuć wszystkie składniki, a następnie dopraw do smaku sosem sojowym i majerankiem.

Emilia Sękowska
(emilia.sekowska@dlalejdis.pl)

Fot. Emilia Sękowska



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat